ANICOM ANIPON® FTXX CONCEPT

Anicom levert met dit concept een oplossing voor nu en voor de toekomst. Wilt u het bestaande coax netwerk voorzien van een goed WiFi netwerk (2.4 en 5Ghz) en Digitale TV ontvangst (4K fo 8K)? Of gaat u het gehele netwerk vervangen door glasvezel (EPON, MOCA, 10G EPON)? Dat is met ons nieuw concept mogelijk.

Anicom Anipon® is een milieuvriendelijk en kostenbesparend concept. Dit concept is uitermate geschikt voor hotels, campings, bungalowparken, etc. Anicom levert en beheert WiFi, internet en TV systemen die werken. En niet alleen nu maar ook voor de toekomst, waar bv. 5G netwerken en 10G EPON de normaalste zaak van de wereld worden. We kunnen over bestaande coax netwerken TV en Internet aanbieden met dit concept. Dit werkt vrjj simpel. In de receptie wordt dan bv. een OL T(Server) geplaatst dat via glas of coax naar de kamer/bungalow gaat en op een einddoos wordt aangesloten. Hier komt dan een modem te staan die de signalen weer omzet naar RF/TV en data signaal. In een park waar bv. de bungalows in eigendom zijn, levert dit vaak discussie op bij de eigenaren, een aantal bewoners heeft geen behoefte aan internet en wil hier ook niet in investeren. Het Anicom Anipon® concept heeft hier de oplossing voor. Hoogstwaarschijnlijk eind 2019 komen wij met een oplossing dat je de setup- en/of mediabox voor TV niet meer in de bungalow/kamer hoeft te plaatsen, dat scheelt aanzienlijk in de kosten!

ANICOM ANIPON® FTXX CONCEPT

Voor een nieuw glasvezelnetwerk in uw hotel of bungalowpark is het Anicom Anipon® een uiterst toekomst zeker en prijstechnisch interessant concept. Hoewel u nog kunt kiezen uit twee mogelijkheden, namelijk glasvezel tot aan de verdeelkasten(GDK) of een volledig glasvezelnetwerk tot in de bungalow/kamer. Wanneer u kiest voor glasvezel tot
aan de GOK wordt het optisch signaal hier omgezet naar een electrisch signaal, voor data en TV. Daarna wordt een coaxkabel gebruikt voor in de woning. Wanneer u kiest voor glasvezel tot in de bungalow heeft u een infrastructuur die de komende 3-5 jaar gegarandeerd wordt! (vraag naar onze voorwaarden). Wij leveren u een EPON, MOCA netwerk (Point to Multipoint) of een Point to Point configuratie (voorkeur KPN) waar alle toekomstgerichte protocollen probleemloos mee samenwerken, oa. 5G, 8K TV, 1OG EPON en 2.5G MOCA.

GARANTIE

Wanneer u als eindgebruiker het Anipon® glasvezelconcept heeft aangeschaft, wilt u uiteraard een aantal zekerheden. Indien wordt voldaan aan alle voorwaarden* hebben wij in nauwe samenwerking met onze fabrikanten afgesproken dat u een garantie certificaat ontvangt voor 3-5 jaar. Hierin staat oa. dat het minimaal voldoet aan de toekomstige IEEE, 10G EPON, 2.5Gb MOCA, 4K en 8K TV verbindingen 5G netwerkprotocollen.