Anicom is dé glasvezelspecialist. Wij voorzien bedrijven en leveranciers al ruim twintig jaar van persoonlijk advies over glasvezel. U maakt gebruik van onze eigen producten die voldoen aan internationale keurmerken. Daarnaast voeren onze monteurs de installatie zorgvuldig volgens afspraak uit. Dat betekent dat wij van begin tot eind uw partner kunnen zijn voor de installatie van glasvezel.

Partners van Anicom

Naast Anicom werken wij samen met twee zusterondernemingen: KMT en Kamflex. KMT is een gespecialiseerd adviesbureau voor infra glasvezel, datanetwerken, IP-camerasystemen en toegangscontrolesystemen. Kamflex is een technisch handelsbureau dat onder meer is gespecialiseerd in de distributie van producten voor datanetwerkinfrastructuren op basis van koper. Daardoor zijn wij als Anicom in samenwerking met onze zusterbedrijven veelzijdig en kunnen u ook helpen met advies voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Visie: toekomstbestendig en duurzaam

Communicatie is essentieel voor uw bedrijf. Van eenvoudig internet en telefonie tot grote datacenters: Anicom is uw partner. De wereld van communicatie, data en techniek gaat snel. Dat betekent dat uw glasvezelnetwerk niet alleen up to date, maar ook toekomstbestendig hoort te zijn. Bijvoorbeeld door uw capaciteit in de toekomst gemakkelijk uit te breiden.

Hoogwaardige glasvezelproducten

In het verleden is Anicom gestart als een bedrijf dat uitsluitend glasvezelproducten verkocht aan installateurs. Daarbij werkten we nauw samen met de producent, zodat we direct invloed hadden op de kwaliteit en ontwikkeling van de producten. Omdat onze diensten sindsdien steeds verder zijn uitgebreid met onze eigen adviseurs en monteurs , verschoof Anicom van verkoper naar een totaalleverancier. Dankzij deze ervaring hebben we in samenspraak met de fabrikant nieuwe producten ontwikkeld, die gemakkelijker zijn in gebruik, beter zijn voor het milieu en nog langer meegaan. Eén van de concepten die hieruit is voortgekomen is ons unieke merk Aniblow. Door deze kennis en specialisatie blijven wij door ontwikkelen zodat u altijd gebruik maakt van hoogwaardige glasvezelproducten.

Werkwijze

Onze communicatielijnen zijn kort. Dat betekent dat u na uw eerste telefoongesprek of het invullen van het contactformulier snel een van onze experts spreekt. In het eerste telefoongesprek kunnen wij vaak bijna al uw (technische) vragen beantwoorden en u van een eerste, globaal advies voorzien. Daarna maken we graag een afspraak om de locatie waar u glasvezel wenst, op te nemen. We zijn erg flexibel en kunnen zelfs ’s avonds of in het weekend bij u langskomen. Op die manier kunnen wij u een passende offerte doen waarbij u niet voor onverwachte kosten of verrassingen komt te staan.

Bekijk ook onze diensten om te zien wat wij voor u kunnen doen, of neem contact met ons op.